maanantai 27. heinäkuuta 2009

Kuulumisia

Heipä hei ystäväiset ! On pitkä aika viime kirjaamisesta mutta tehtiinpä tässä tietokonehuoneessa pari viikkoa myllistystä : tapetit on nyt vaihdettu , listat uupuu ja muovimatto , sittenpä on Henny neidin hyvä elokuussa muuttaa uuteen huoneeseen ja aloittaa koulutaival ..
En jaksanut istua koneella kuin pakolliset käynnit eli postin tsekkaus ja facebookin päivitys .
Pari viikkoa on hujahtanut hirmu nopeasti ja viime viikolla meillä kyläili Sari G ja Daniel sekä Lunan siskolikka Fenja . Päivät hujahtivat todella nopeasti . Käytimme porukkaa itärajalla ja äsken kyläradio lähetti sieltä taltioidun ohjelman .. siihenkin olimme päässeet ! Mukavaa oli kun kävitte :0) !
Tällä viikolla odottelemme leiriä alkavaksi ja toivomme jalat ja kädet ristissä että huomenna 8 kk täyttävä Suski ei pamauta juoksuja !!! oireet on näkyvissä kyllä .. Perjantaina ajelemme Juvalle ja mukaan otan länderipuodin tavaraa niitä joita ennakkoon tilataan .. On nääs niin että neljä henkeä ja neljä koiraa ..siihen matkatavarat ja autona edelleen sama TOJO niin otan mukaan todellakin vain minimaalisesti puodin tavaraa . T -paidat meille on luvattu toimittaa tällä viikolla , toivottavasti ne ehtii kyytiin mukaan .
Weluis A - pentue täyttää siis huomenna 8 kk , koiramme kohtaan on nyt lisätty pentujen tiedot ja päivitämme sinne aina uudet kuvat sitä mukaa kun niitä meille lähetellään . Leirille toivotaan ainakin PIhlaa ja MUSTI!!! ja pentutapaamiseemme 15.8 tuleekin sitten Lumoliini ! Alman kanssa treffataan huomenissa , Tytti on ainoa joka on sen verran kaukana ettei nyt ainakaan tavata .
Mehän olemme menossa pentujen kanssa Joensuun näyttelyynkin .. Luna mammalta uupuu se viimeinen serti ..lähdetään taas harjoittelemaan mitenkä sitä kehässä mennään ..;0)
Mutta hengissä ollaan siis täällä kaiken touhun keskellä .. ja leirillä siis viikonloppuna nähdään !!!

Ei kommentteja: