keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Luna kiisi hopealle


Pitkästä aikaa taas koneen äärellä .. On niin kiireistä ettei ehdi ees kirjoittelemaan .. niinpä niin ajattelette mutta ei tekosyitä vaan oikeasti arki pyörii aikas vinhaa vauhtia ..
Lunan juoksuja odotellaan . ei ole alkaneet vielä . Tänään Luna on nukkunut pitkiä unia ja ruokahalut alkaa olla taas melkoiset .. oliskiko sen merkki lopultakin että juoksut olisivat tuloillaan ..
Tuloillaan on ainakin pikkuveljeni Iiron ja tulevan rouva Meriläisen ( kuulostaapa se hauskalta ) häät tulevana lauantaina . Hieman niitäkin varten tehty kaikenlaisia hommia .. Onneksi saimme tänään dogsitterin tänne meille lauantaiksi niin ei tarvitse koiria mukaan ottaa . Häät ovat nimittäin 100 km päässä Joensuussa. siis kiitos jo ennakkoon Helille avusta ..
Juu kuten otsikko jo kertoo Luna kiisi seuran mestaruuskisoissa ei kilpailevien koirien kisassa hopealle , tulos 5 . Aita oli pitänyt kiertää hieman kauempaa ennenkuin sen yli maltettiin hypätä . Welmu sijoitus : auto . Oliko ollut 5 este kun Ismo nappasi räyhäävän adhd koiran kainaloon ja radan suoritus loppui siihen .. Oli kaveri käynyt ..sanoisinko kuumana ..
Juu mutta Luna hienosti kakkoseksi . siis ensi keväänä ilmoittautumiset ihan oikeisiin startteihin sitten .
Mutta nyt kansalaiset .. Pitäkää hieno agilitypäivä Mikkelissä .Koposen Tiinalle on tänään lähtenyt laatikollinen tavaraa siis kukkarot mukkaan ! uudet upeat pashma huivit on siellä ensikertaa myynnissä ja toivon että laatikko ei enää takasin tulisikaan vaan tavarat kävisivät siellä kauppaksi .
Me lepäämme sunnuntain häiden jälkeistunnelmissa .
hyviä viikonloppuja kaikille !

Ei kommentteja: