lauantai 7. kesäkuuta 2008

Mukava perjantaiOlipa hauska perjantai päivä .
Päätin jo viime viikolla että hullua hullumman työviikon jälkeen otetaan hieman rauhallisemmin tämä viikko ja nautitaan kesästä .
Kukkia istuteltiin ja tehtiin lyhyempää työpäivää . Henny on käynyt jokapäivä uimakoulussa ja leikkuutti kesätukan joka pyydettiin kertomaan ..
Eilen olin kokopäivän vapaalla ja aamulla Hennyn uimakoulun jälkeen teimme pitkästä aikaa pullataikinan koska oli tulossa erikoisvieraita ...
Ismo lähtikin aamupäivällä agilitykoulutukseen. Vitikaisen Tiia tuli kouluttamaan meille tänne Lieksaan .
Oli koulutusta ja illalla vielä tietoa Tiian kontaktikoulusta mikä muuten kuulosti todella kiinnostavalta .. Welmulle ajateltiin sitä tuohon kesänloppuun aloitella ja kokeilla . . Ja mikä parasta ..aikataulun venymisen johdosta saimme Tiian . Nukan ja Milkan meille yökylään !!Pientä toivetta tästä jo torstaina saatiin ja eihän Tiiaa voinut automatkalle enää laskea yhdeksän aikaan ..siis sauna tulille !
Oli ihan tosi mukavaa kiitos vain Tiialle ! Jospa sait hieman huokaistua ennen Varkauden Sm kisaviikonloppua . ja mikä ihaninta haistelimme pentu Milkan tuoksuja ja seurasimme tätä aktiivipakkausta ! Kello lähestyi puoltayötä kun Milka vasta aloitteli keittiönmaton syöntiä ..On ne nuo pennut ihania .. hmm ;0) mukava muistutella mieleen .eihän sitä koskaan tiedä mitä tuleva viikko mukanaan tuo ..
Nuka oli myös hauska tuttavuus !
Aamulla viiden aikaan heräsin siihen kun joku puri ukkovarvastani .Milka oli sitä mieltä että aamupalaa voisi alkaa tarjoilemaan ja talon isäntäväki heräillä ..

Mutta nyt lasten kanssa satamaan lastenkonserttiin .. muutama mukava kuvamuisto Milkan käynnistä .
Hauskaa viikonloppua kaikille .annetaan auringon lämmittää !

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Isot kiitokset teille yösijasta ja vieraanvaraisuudesta! Oli oikein leppoisa ilta! Milka-neiti yritti kyllä parhaansa mukaan varoitella teitä tulevasta :O) viikonloppuna Varkaudessa nähdään!