sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Me ollaan sankareita kaikki !!Eilen lauantaina ajelimme kamalassa talvimyrskyssä Lunan kanssa kohti Enon näyttelyä
Welmu oli jäänyt kotiin ja lapset mummolaan ..
Saavuimme ajoissa paikalle ja kehän reunalle seurailemaan tilannetta.
Kiitos sinulle mukava tyttö (jonka nimeä en edes älynnyt kysyä) joka tulit siihen seuraksemme .. olipa mukavaa tavata ja toivottavasti tapaamme joskus vielä uudelleen ja löysit sivuillemme..
Muille jotka paikalla ette olleet kerrottakoon että kolme eri perhettä oli matkanneet turistina näyttelypaikalle koska siellä oli yksi Kromfohrländer !! Saimme jutustella mukavien ihmisten kanssa niin että Lunan kehävuoro tuli kuin yllättäen .. Kiinanpalatsikoira oli jäänyt pois ja Luna kutsuttiin kehään ...
Luna oli rentoutunut vieraiden rapsuteltavana ja niin sitä kehään lähdettiin ..
Askellus oli aivan upeaa katsottavaa.. oli ihmeissäni että täh..onko tuo meidän Luna .. Hieman välillä mentiin hihna suussa ja se sai tuomarinkin hymyilemään ..
Pöydällä Luna heilutteli häntää ja kun piti esittää niin neitihän esitti .. Kaulaa venyttäen kuunteli ja katseli hienosti ..Tuomari Pirjo Aaltonen halusi vielä kiekon ja Luna sipsutti kuin singeri ja hihnan syöntikin unohtui ..
Sitten kehäsihteeri alkoi etsiä nauhaa.. punainen ... mielessäni mietin että no hyvä sekin mutta ei ..vielä vaaleanpunainen ja kädessä sert pahviläpyskä ..ja kun muita koiria ei ollut niin Rop ruusukekin .. Voi sitä taputusta ja kannustusvihellyksiä jotka Luna ja Ismo saivat !! Aivan mahtava kehäyleisö ja kannustus ..

Eli Lunan toka serti ja eka Rop ! kannatti ajella myrskyn halki näyttelyyn. Ryhmäkehään oli aikaa kolmisen tuntia ja minun piti olla Lieksan teatterilla heti kolmen jälkeen . joten kävimme kiittelemässä kaikki ja kertomassa että emme jää ryhmikseen ..
Kiitos teille siellä kehän reunalla vielä kerran ..oli kyllä tosi mukavaa..
Ja onhan meillä näitä sankareita muitakin ..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wauuuu!!!!
Huimasti onnea pikku-Luna! Täällä ollaan myös ylpeitä!!

Niin ja tietenkin myös synttärionnittelut Welmulle!!

t.Heppu ja Anne-Mari

sari kirjoitti...

Vai hihna suussa neiti hurmaava tuomarille keikisteli, hienoa ja onnittelut vielä kerran! :-)

Meillä täällä kovasti harjoitellaan ihan arkikävelyä, että edes se sujuisi. :-)))