sunnuntai 24. kesäkuuta 2007

Juhannus juhlittu


Juhannus - ja meikäläisen loma on siis takana päin .. kuvaa vieressä meidän mahtavista maisemista.. Kolilla olimme siis ..
Sinne kaikki jotka ette vielä ole käyneet.. yhteyttä allekirjoittaneeseen jos vinkkejä tarvitsette..
Torstai iltana sinne ajelimme - kiitos Kyllikin ja Heikin heidän huvilalleen ..Tämä Honkakoli onkin tullut tutuksi paikaksi silloin kun elämälle täytyy saada luksusta.. olemme olleet siellä niin viettämässä pyhäinpäivää kuin hääpäivääkin ..erämessuja ja nyt tätä ihanaa juhannusta..
kaikki te jotka ette tiedä mikä Koli on .. kipin kapin googlettamaan ..
Oikea unelma paikka jos tykkää liikkua ja olla luonnon keskellä .. Ja kun rehellisiä ollaan niin
onhan se aivan taivaallista olla vaan .. Lapset ja koiratkin viihtyivät..
Naapuritalossa oli 7 kk vanha Kaapo koira ..taisi olla kettuterrieri ..
kävi tuttavuutta tekemässä kun rantaan alas lenkkeiltiin .. Welmu näytti heti että hän on Kolin isäntä , mutta Luna oli valmis vaikka minkälaiseen leikkiin ..
Juhannus sujui hyvin rauhallisissa merkeissä .. linnut lauloi ja aurinko paistoi läpi koko yön ..
Welmulla oli pieni ongelma se että ei ollut tuttua nukkumapaikkaa.. kevyt häkissä vuorotellen ja toinen kevyt teltassa.. tämä teltta sitten tuotti pienen ongelman...
Perjantaina kaupasta tultuamme talon täytti hirveä haukku .. kun tulimme sisään oli Welmu kaatanut kangastelttansa ja teltta kyljellään tämä siellä sisällä haukkui.. yritin ottaa tilannetta puhelimen videolle mutta eihän siitä mitään tullut ..nauratti niin älyttömästi ..
Onneksi oli eteisen seinä vastassa .. muutoin olisi Welmu kierinyt ympäri talon telttansa kanssa.. ja sieltä se kurkisteli välipohjan alta ja ihmetteli .. eikä sitä edes hävettänyt .. hän piti vahtia vaikka talo kaatuisi ..
Loma meni muutoin kivasti mutta Henny sairastui illalla .. nyt pieni kuume kiusaa ja kipeä vatsa.. ei edes se paistettu makkara ja jäätelö auttanut ..siitä tiedetään että tyttö on kipeä ..
Toivotaan että tauti hellittää .. haavena tulla Varkauteen sunnuntaina katsomaan agilty kisoja ja etenkin Eskolan perhettä ...toivottavasti matkamme toteutuu..
Mutta kaikille J:llä alkaville kauhian hyvvää nimipäivää tänään ... Jussit ja Juhot ja Jannet !!
ja vielä ylpeilläkseni ja onnitellakseni .. Lunan äiti Pela kilpaili tänään Pietarissa ja näyttelystä tuli sertiä ja cacibia sekä rop .. onnea vielä , ja onnea myös Aicko pojalle ja kasvattaja Annelle ...
Aloitetaan viikko taas huomen aamulla virkeinä !!- ja levänneinä ..

Ei kommentteja: