maanantai 11. tammikuuta 2010

Uuden vuoden kuulumisia !

Kiitos veljeni huomautuksesta .. juu kyllä kuulumisia laitellaan ..tahtoo olla tuo halavatun fb jonne tulee laitettua kaikkia kuulumisia niin tämä jää ihan laittelematta ..
Hyviä ja huonoja uutisia on tälle viikolle tullut .. Hyvät aina ensin .. Kiitos Tiina L ja Erna saan huokaista ja jättäytyä pois länderipuodin ohjaksista helmikuun alussa . Niin mukavaa kuin se onkin on nyt valittava lasten harrastukset tai puodin pito .. Tuotteiden lähetys ja laskutus on jäänyt pienelle viiveelle koska aikaa ei kertakaikkiaan ole ollut .. nyt viime viikolla on puodin viimeiset lähetykset nyt lähteneet ja laskut myöskin ..
Jos et ole saanut tuotteistasi laskua laittele minulle viestiä niin laitan sen tulemaan . Nyt tehdään viimeiset sisällä olevat tilaukset ja sitten inventoinnin kautta laatikot maailmalle .
Sitten ne huonot .. eilen aamulla heräsimme outoon ääneen .. kuulosti kuin koira olisi oksentanut . Ammuin pystyyn ja löysin Lunan haukkomassa henkeään ja yskimässä .
Otin koiran syliin ja paukutin kylkiä ja rohina tuntui kämmenissä asti . Kello vähän yli 7 ja eikun soittamaan päivystykseen .. Ismo kuunteli tiedotteen että päivystää Jonna ja eikun viestiä laittamaan .. luojan kiitos Jonna oli ajelemassa Lieksan suuntaan ja teimme treffit aamuksi .
Meillä kun tämä eläinlääkärillä käynti ei ole niin yksinkertaista viikonlopun aikaan . Päivystys voi olla meillä Lieksassa , Nurmeksessa tai Valtimolla . Ja tämä koko alue on sitten se päivystysalue myös .
Onni oli että lääkäri oli Lieksan päässä ,
Lunalta mitattiin reippaasti kuumetta , annettiin kipu - ja tulehduslääke piikki ja kuuri mukaan . Sain mukaan kuurin myös Suskille koska tahtovat nukkua aina lähekkäin . Kuurista riittää myös kolmannelle koiralle ja aloitin sen tänään myös Welmulle .Esca on meillä se kova luu jolle ei ikinä tartu mitkään pöpöt !
Kennelyskän oireet ei täsmänneet . nuhaa ei koiralla ole eikä se nuuskuta . Kuume viittaa bakteeriperäiseen tulehdukseen .
Mutta nyt koirat kuurilla ja tänään Lunan yskä on selvästi helpottanut .
Onneksi kuuri ei vaikuta siihen että ilmoitimme Suskin Enon näyttelyyn 6.2. tästä tulee kuuri 7 päivää ja sitten 7 päivän varoaika .
Enoon ollaankin menossa hienolla porukalla . Lunan poika Lumo ja tytär Alma tulevat näyttelyyn . Tanjaa ja Akia odotetaan täällä jo kovasti tulevaksi !
Toivotaan että keli suosii matkaajia Kaskisista !
Uudenvuoden jälkeinen elämä on alkanut arkisesti ja nopeasti . ollaan jo puolessa kuussa menossa .
Petrus luistelee kiekkokoulussa edelleen ja nyt on jo vauhti päällä ja luistelu maistaa ,liekö syynä hieno uusi hiuslookki kun napsattiin pituutta 20cm pois .. edelleen ollaan pitkätukkalinjalla kuten jääkiekkoilijan kuuluukin mutta olisko tämä nyt sellainen Anssi Koivuranta lookki !
Hiihtokoulu on myös alkanut ja sen mukanaan tuomat talkoot ! Tälläkin viikolla olen sekä huomenna että keskiviikkona hiihtokeskuksella vohvelin paistossa ja mehun lämmityksessä .. sen käryn jälkeen ei tee mieli syödä vohvelia eikä vatkailla kermavaahtoja , mutta talkoissa on mukava olla ja täytyyhän lasten lämmin mehu saada hiihtolenkin jälkeen .
Hiihto näyttää olevan lapsille todella mieluista ja Petrus jo väläytteli sitä että koska se mäkihyppy alkaa ?
Ja se suurin uutinen tälle viikolle on se että nyt on aloitettu kuntokuuri .. veljeni ja hänen rakas vaimonsa järjestävät kesällä mukavat juhlat ja nyt on niin että tämän painoinen täti ei niissä valokuvissa sitten esiinny .. ei mitään huimia haaveita ja tavoitteita ole mutta edes pienesti .. Nyt kun se on niin julkisesti kerrottu niin enpä voi muuta kun tarttua tätä onkelmaa tiukasti ja pitää lupaukseni . Elämäni ensimmäisen kerran alan painoa pudottamaan joten uusiin vuosikymmeniin toivottavasti uusilla vaakaluvuilla .. ;0)
Että näillä evväillä ! Lihat liikkumaan !

1 kommentti:

Piipu kirjoitti...

Tsemppiä koirille ja erityisesti siskolle. Eikun Ismon kanssa lenkille, niin johan putoaa paino silmissä. =)