perjantai 11. joulukuuta 2009

Pakkasia odotellessa

Hyvää viikonloppua immeiset , Työntäyteiset päivät joulukuulla vaan jatkuvat mutta sen verran kirjataan että hengissä ollaan .
Laittelin kaikkien paketit tulemaan toissapäivänä eli jos et ole saanut pakettiasi vaikka olet minulle tilauksen antanut niin laita viesti .. ja kun saat paketin laita siitäkin aina paluu viesti niin tiedän laittaa laskua sitten tulemaan
Viimeviikolla puodin tavaraa lähti ihan saksaan asti pyyhkeiden muodossa ;0) ne pyyhkeet muuten ovat tosi hienot ja hyvät . Meillä käytössä nyt kokoajan ja kestää kuivausrummun ym todella hyvin , nyt tilaamaan kun tavaraa vielä lähetellään !
Nyt on viimeinen viikonloppu tilailla yhdistyksen tavaroita . Pakkailen niitä tilaajille maanantaina ja laitan tiistaina postiin .
Jatkajaa länderipuodille ei valitettavasti ole löytynyt vielä . Se johtaa siihen että puoti laitetaan jäähylle ja lähettelen tuon laatikon jonnekin sopivaan osoitteeseen josta sitä viedään yhdistyksen tapahtumiin paikanpäällä tavara ostettavaksi .
Jos joku ilmoittautuu siihen vapaaehtoiseksi niin olisi todella hienoa .
Ensi kesänä agirotu on ehkä ainoa minne pääsemme tulemaan ( jos ei joku mene naimisiin juuri sinä viikonloppuna että olisinkin töissä ) ja länderileiri on siihen aikaan että meillä on aloitettu jo edellisellä viikolla koulut joten sinne me emme tule ..Siis jos joku tietää kulkevansa kaikki yhdistyksen tapahtumat laitan laatikot ilomielin tulemaan !
Onnea kaikille messariin , toivottavasti joku päivittää tuloksia länderifoorumiin
Lehdessä muuten olit Kaarina tehnyt hienon jutun ,, siihen lisättäköön että meidän Kennel nimi koostuu sanoista WElmuLUnaISmo ;0)

Ei kommentteja: