keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Elämä on surkuhupaisaa


Se että Kaskisessa suljetaan sellutehdas on surullista ..että selluako ei enää tarvita eikä paperia eikä .... Kyllä tarvitaan !! Pentulaatikkoon menee päivässä sellaiset 5-6 iltalehteä / iltasanomaa ( ovat muuten huonoja kun niissä on ne niitit jotka pitää poistaa ..) tai nelisen kappaletta Karjalaista .. Karjalainen on mitä mahtavin lehti koska siinä ei ole niitit . Kun sen halkaisee on se just hyvän kokoinen ja imukykyinen lehti .. Sitten on tämä meidän Lieksan lehti .. se on yhdellä pissillä läpi .. ja siitä voitte muualla asuvat päätellä että ohut on lehti ..
Lieksan Lehti ja Karjalainen on siitä huonoja lehtiä että siellä on tuttujen ihmisten kuvia .. siis sellaisten joita oikeasti tuntee...
Enoni ja enoni vaimo .. ( terkkuja vaan Kimmolle ja Terhille ) ovat molemmat Karjalaisen toimittajia ja heidän kuvansa on kolumnin vieressä .. Eilen huomasin että voi ei ,,,kaimaseni siinä .. No pennut jätti sen kohdan hienotunteisesti pissimättä .. huh .. Enon kuvaa ei ole vielä sattunut kohdalle ..
Iltapäivälehtien julkkisten päälle voi ja saa tehdä kaikki tarpeet , joskus on ollut aika mojovia napakymppejä ..
Eli suomessa tarvitaan sanomalehtipaperia ja teollisuutta tekemään sitä !
Pennut sitäpaitsi ovat ruvenneet syömään sanomalehteä ..nytkin yöksi koko laatikko on tyhjennetty ja pissiä varten on levitetty kaksi vanhaa pyyhettä ..
voi näitä palleroita .. näille iski nyt väsy kuten kuva kertoo .. Onko nämä sittenkin niitä nokkaeläimiä ??

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

AUTS,EIKÖ TUOSSA ASENNOSSA TULE JO NISKAT KIPEÄKSI? JUU,EI TIEDÄ ITKEÄKÖ?KAMALAA KATSOA UUTISIA..KAI SE SHOKKI TULEE MYÖHEMMIN KUN TAJUAA ETTÄ EI SITÄ BOTNIAAA ENÄÄ OLE,MUTTA ELÄMÄ JATKUU KAIKESTA HUOLIMATTA!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Terhi kannanotosta :oD jätti p-päivän päätteeksi hyvä mielen.